TIETOA KAMPANJASTA

Itä-Afrikassa lukemattomat lapset elävät kadulla, vailla huolenpitoa ja turvallista kotia. Yksi heistä on 9-vuotias Purity. Pieneksi tytöksi hän on joutunut kärsimään liikaa. Hän on jo asunut kadulla. Paennut raiskaajia roskikseen, nukkunut ojassa ja kerjännyt ruokaa.

Ilman apua hän jää katulapseksi, yhdeksi miljoonista.

Tuellasi autamme heikoimmassa asemassa olevat lapset kouluun, suojelemme heitä väkivallalta ja autamme heidän perheensä köyhyydestä.

Työtä Itä-Afrikan lasten hyväksi

Eväät elämään on suomalaisen lähetysjärjestö Fidan vuosittainen keräys maailman köyhimpien lasten hyväksi. Fida toimii Itä-Afrikassa yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa. Työmme ulottuu Keniaan, Tansaniaan, Ugandaan, Etiopiaan, Kongoon (DRC) ja Burundiin. Autamme kaikista heikoimmassa asemassa olevat lapset kouluun, annamme perheille tukea toimeentuloon ja puolustamme lasten oikeuksia Itä-Afrikan köyhimmillä alueilla.

Eväät elämään 2017 kampanjan tuella:

  • Autamme sadat lapset kouluun. Suoran koulutuen lisäksi tuemme esimerkiksi yksinhuoltajaäitien pienyrittäjyyttä. Lasten mahdollisuudet päästä kouluun kasvavat, kun heidän perheensä kykenevät huolehtimaan heistä.
  • Parannamme elinoloja köyhissä yhteisöissä, jotta lapset ja nuoret eivät päädy suurten kaupunkien slummeihin paremman elämän toivossa.
  • Kehitämme lastensuojelua, jotta lasten oikeudet paranisivat.
  • Kuntoutamme paljon kärsineitä lapsia. Suojelemme huonojen kotiolojen ja konfliktien traumatisoimia lapsia tarjoamalla heille terapiaa ja kuntoutusta.

MITÄ AUTTAMINEN MAKSAA?

1360 €

Yhden katulapsen päihdekuntoutus

50 €

kouluruokailut lapselle

180 €

Vuoden kestävä ammattikoulutus entiselle katunuorelle

20 €

koulureppu lapselle

150 €

Yhden katulapsen vuoden koulumaksut

10 €

koulutarvikkeet lapselle